NY BLOGG

Nu har jag skaffat en ny blogg!
Ni hittar den här!

www.zstephanie.blogg.se

Bakfull är ju bara förnamnet!

Alltså vad hände igår liksom!? Det var nog längesen jag var så här bakis alltså! Kvällen börja alla fall med att jag mötte upp Tina och så gick vi till Kerstin! Förstår inte riktigt vad som hände men fulla blev vi alla fall, haha ringde till och med och röstade på manboy i Melodifestivalen.. :) Haha jag älskar fan den låten lite alltså! Sen var alla så tråkiga och inte gick ut, men jag och  Tina gick till G3 och fan vad kul vi hade! Tillbringade ju största delen av kvällen på dansgolvet och i baren.. :) Men jag säger det aldrig mer shots alltså de slutar fan aldrig bra! Så idag mår man väl som man förtjänar antar man väl!

Ett annat konstaterande är ju alla fall att de inte är bra att facebook i mobilen, har inget minne av att jag skrivit det där men tydligen! Fast i och för sig, det kunde vart värre.. :)

Fotboll!

Känns nästan som att jag blivit en riktig pensionär.. :) Var bara hemma igår och kollade på Let's dance! Alltså jag säger bara en sak fy fan vad Mattias var het! Hade ju inte blivit ledsen om jag hade haft han här hemma i min lägenhet! Mums alltså.. :)

Ikväll är det dags för fest hemma hos Kerstin, är faktiskt rätt taggad på utgång idag... :) Luisa ska ju med så de blir kul, var sjukt längesen jag träffade henne sist, men nu innan det är dags att ta tag i sitt liv ska jag kolla på fotboll! Hoppas att dom där Göterborgarna åker på stryk, eller mig spelar de inte så stor roll:) Bara AIK vinner imorgonså är de lugnt:) Har tippat idag med men inte på riktigt eller jag satsade inga pengar och lika bra är väl de eftersom de bara var massa konstiga lag jaginte hade någon aning om att dom fanns.. :) Men men har jag många rätt kanske jag borde börja.. :)

Ny design

Frågan är ju bara varför man inte kan vara smart på teknik alltså.. :) Jag vill med ha en såndär fin blogg som jättemånga andra har! Känns som att det kommer bli roligare så.. :) Haha! Men men den här får duga för pallar inte mer för jag fattar ändå inte vad alla bokstäver och skit betyder, sjukt svårt ändå!

Nya skor kanske?!

Nu har de börjat bli lite varmare ute, fast först så kommer ju det här riktigt dryga vädret när det kommer bli slask avall äcklig snö! Men ska inte klaga fast hade ju dock hellre önskat att allt bara kan försvinna och sen är det typ 15 grader varmt imorgon.. :) Jag vill ha vår nu så att man kan köpa vårkläder och allt sånt där!

Har funderat på att köpa nya skor och varje år säker ju jag att jag ska köpa ett par sneakers eller ett par andra tygskor trots att jag typ aldrig använder det.. Har ju typ alltid bara pumps men den här gången ska de bli annorlunda.. :) Jag ska köpa ett par, fast dom måste vara vita för de är helt klart snyggast till sommaren ju! Passar bäst tycker jag.. :)





Jag måste köpa några av dom här två alltså..
Fast tror dom översta är mer min stil!


Jobberbjudande

En fråga då! Hur vet man att man är arbetslös?
Jag har nog det bästa svaret på den frågan ändå, för johan ringde och väckte mig vid 9 idag (jaa jag vet sjukt tidigt för att vara mig) men fattade ju inte att klockan var så lite för va helt säker på att klockan var typ 1 eller något! Jaa då har man kanske tappat dygnsrytmen lite eller?! Men va fan de är ju helg för mig hela veckan så!

Men mitt i det arbetslösa livet så var det faktiskt en jag känner som ringde om ett jobb idag, blev ju lite glad innan han sa vad det gällde liksom! Men tror dom på fullaste allvar att jag tänker jobba i Ånge typ mitt ute i nowhere?! Haha tar ju fan över en timme att åka dit med plus att man måste jobba på kvällarna till 10 ibland! Verkligen inte min grej alltså.. :) Okej, jag vet jag är arbetslös men kalla mig för kräsen men det var ju faktiskt fler nackdelar än fördelar!


Bloggdesign

Pallade inte med den där tråkiga designen jag hade innan så jag bytte lite, inte för att den här är så fin men skit samma! Kan ju ändå inget om design så.. :)

Har vart en hel lugn vecka faktiskt, har bara vart på arbetsförmedlingen och lite sånt, kan ju hoppas att jag snart får mina pengar snart så slipper man vara så fattig.. ;) Men men, de löser sig alltid ska ju ringa till Östersundsbostäder och kolla med honom om uppsägningstiden på lägenheten och sådär också! Flyttar jag hem har jag lite planer på att fixa min lägenhet där lite finare men vi får väl se hur det blir.. :) Den är ju lite sliten men om jag ska vara riktigt ärlig så kommer jag knappt ihåg hur den ser ut! Var ju ett bra tag sen jag var där senast, drygt ett år ju.. :)




Ge mig en utlandsresa tack!


RSS 2.0