Zlatan

Zlatan, fan vilken jävla kung alltså! Helt sjukt grym igår ju.. :) Sa ju ändå till Johan innan han kom in att de vore grymt om han byttes in och gjorde mål direkt.. :) Nee han har skills faktiskt.. :)

Sitter ju faktiskt på jobbet nu, kan ju inte påstå att jag är direkt road.. :) Kan ju faktiskt erkänna att jag hellre hade stannat hemma och kollat på Gossip Girl eftersom jag missade det igår för fotbollen.. Men men antar att jag får nöja mig med rapporten av vad som hände istället.. :)

Har alla fall nyss vart och ätit, idag blev Jespers favoritställe Pastavagnen, fast kan ju dock säga att de inte var riktigt så gott som man skulle kunna tro när man ser honom skina upp som en sol varje gång man nämner Pastavagnen.. :) Haha!
Nä nu blir det jobb ett par timmar till, är inte så pepp men man får väl stå ut antar jag.. :)


El Clasico

Har alla fall nyss kommit hem från Eastern, jag och Jenna käkade buffé som alltid.. Men det var sjukt gott måste jag säga alla fall.. :)

Igår blev det en runda på stan med Luisa, är riktigt imponerad av mig själv de enda jag köpte var en Malibu.. :) Sen gick vi och åt på Tacobaren eller vad det heter, sjukt gott alla fall... :)
Sen var det bara att åka hem och göra sig iordning för party.. :) Så de ble en förfest med Jenna, Luisa, Jocke och Anton.. :) Riktigt trevligt faktiskt måste jag säga.. :)

Som vanligt kom vi till krogen sent, men det spelade ingen roll! Hängde bara nere på dansgolvet ändå.. :)
Haha sen såg jag en viss person inne på krogen och jag kan lova er, jag sprang hem! Så Jenna kom ner en sväng så slutade med att vi börja kolla på på någon konstig film, men vi kollade klart på den alla fall.. :) Prata med Jossan också som vanligt, hon är ju bara för rolig ibland alltså! Haha!.. :) Vårt hat mot killar kom fram igen som vanligt.. :) Har blivit lite av en tradition om man säger så.. ;) Haha sorry Johan för att jag är så elak, men jag är inte snäll av mig helt enkelt.. :) Sluta med att jag somna halv 6 i alla fall.. :)

Du ska jag bara hänga i soffan resten av kvällen.. Massa bra program ju.. :) Nu först blir de Despe, sen Greys, OTH och sen fotboll och lite gossip girl. Sen får man ju inte missa Paradise.. :) ja ni kan kalla ni tv nörden!
Men de är ju El Clasico så de kan jag ju inte missa idag.. :) Spännande.. :)


Tvådagars..

Det som egentligen var tänkt med bara en utgång i helgen blev till två istället.. :) Jag och Jenna blev lite sugna när vi var på väg till systemet så de sluta med 2 flaskor vin och några cider.. :) Jag menar, varför inte dricka två dagar när man kan?! Haha nee nu ska vi inte vara sånna men tror att det kan bli en trevlig kväll alla fall.. :)

Jobbet gick faktiskt helt okej sen, bara de att det spårade ut en del men de blir ju lätt så när man sitter där jag gör! Jag tror faktiskt de är Sillen som gör mig lite efterbliven och säger massa sjka saker.. :)
Åsa kom alla fall på den otroligt briljanta ideén om att vår enhet ska köpa julklappar som vi sedan lottar ut.. :) Tycker faktiskt de var en bra idé men nu måste jag bara hitta något som skulle kunna passa dom.. :) ja vi får väl se vad det kan bli för något.. :)

Nä nu ska jag korka upp alkoholen innan idol börjar.. Imorgon rapporterar jag om alla galenskaper vi hinner med ikväll.. :)

Skål!


Äntligen helg

Sitter på jobbet i vanlig ordning, har ju inte direkt något att säga men uppdaterar väl för att Angelica ska kunna ha något att läsa och kommentera sen.. :)
Ska strax gå på lunch nu och för en gångs skull ska jag äta god mat.. :) Händer ju inte allt för ofta när man tar med sig matlåda.. :)

Sen blir det jobb ett par timmar till och sen antar jag att det blir en sväng förbi systemet på vägen hem sen för att inhandla lite alkoholhaltiga drycker till helgen... :) Är faktiskt lite sugen redan, ja jag vet de blir en alkisvarning på det alltså.. :)
Ikväll vet jag inte vad som händer men det visar väl sig skulle jag tro.. :) Bir väl idol och sådär som vanligt eller något liknande.. :)

Igår vart det lugnt, kan faktiskt erkänna att jag städade för en gångs skull.. :) Är nästan lite imponerad med tanke på att jag jämt brukar skjuta upp saker och ting.. :)

Nä nu väntar lunchen :)

Less

Ibland blir jag bara så less på vissa saker... Som nu till exempel..

Sitter på jobbet och ska försöka fixa ett par ärenden jag skulle behöva bli klar med innan jag går hem, men finns orken till att göra det?! Nej verkligen inte. Idag är en sjukligt seeg dag.. Men får väl se det positiva, det är fredag imorgon alla fall!

Har hunnit med att lunch på Dixies med Åsa och Jenna, dock orkade vi inte vara sociala av oss så vi satt i bilen och käkade. Men det var lika bra det!
Sen prata jag lite med Johan i telefon också, kom nästan försent till mötet för jag glömde bort tiden! Men tyvärr så hann jag precis, hade ju önskat att jag inte hade gjort det.. Dom mötena kan vara dom värsta jag vet alla fall... Sen har vi möte imorgon med, JIPPIE!

Nu pallar jag inte längre så ska väl stänga ner skiten snart, ska väl förbi och handla lite också.. :) Det är min lycka det, för konstigt nog känns de bra när man får slösa lite.. :) Jag menar för stunden i alla fall.. :)
Tanken av att komma hem till min lägenhet är ju inte direkt lockande, vet att de ligger kläder överallt och måste ta tag i det där diskberget när jag kommer hem. VILL INTE!


Nagelfix

Var ju och fixade naglarna innan ikväll, som alltid kommer jag och Åsa på lite nya ideér som vi testar... Så denna gången blev det lite rosa glitter i det svarta.. :) Det betyder alltså svarta tippar med glitter i, mest rosa då men de blev fina som vanligt.. :) Varje gång jag är där och fixar naglarna har det alltid en tendens till att jag, Åsa och Jenna spårar ut och det gjorde det ikväll också :)

Sen åkte vi hem till Jenna så lagade hon god mat till oss, det var faktiskt det bästa hemlagade jag ätit på länge.. Haha som ni kanske märkt så köper jag hellre mat än lagar själv, kan väl erkänn att jag inte är någon större talang i köket.. :) Men har man en gång bränt ner köket så säger det väl en del, right?! haha.. :)

Sitter och kollar på Criminal Minds nu, rätt bra ändå faktiskt.. :) Ska väl prata med Johan om ett tag om han inte dött eller något.. :) Som det känns nu är jag så fruktansvärt opeppad på att jobba imorgon, jag vll verkligen inte gå dit! Sen att vi har möte 1,5 timmar får mig ännu mer att vilja dööö... :) Hatar dom mötena dom är så boring.. :)

Godnatt sötisar.. :)


Rec

Ja ibland förvånar man sig själv alltså, var faktiskt på jobbet vid 8 idag.. Det betyder alltså att jag kan gå upp tidigt utan att avlida och dö på vägen med tanke på att jag ändå sitter här nu.. :)

Igår blev de jobb och sen åkte vi till Micke och kolla på film och fotboll.. :) Av någon konstig anledning ska vi jämt se på skräckfilm så igår kollade vi på Rec. En sjukt äcklig film faktiskt som hade de mest med bland annat blod och förvandlingar och massa skit.. Fast det värsta med hela filmen var nog ändå den där sjukt störiga jävla bruden som var med som får en att önska att man vore döv... :) Jag dog nästan lite där! Sen blev de fotboll, ville ju helst se Barca-Inter men de fick bli Liverpool istället, en sjukt tråkig match men ändå.. :) 

Idag blir de jobb ett par timmar till men får väl se framemot en lunch på Eastern om någon timme nu alla fall.. :) Sen blir det direkt hem till Åsa och fixa naglarna igen.. :) Sen har jag hört talas om att Jenna ska bjuda mig på mat och det tackar man ju inte nej till, tror det skulle bli klyftisar och fläskfilé.. :) Gott det! Ibland har man ju det bra alla fall.. :)

Jenna, jag måste ju alla fall tillägga att Johan har hittat en kille till dig om han tror skulle passa dig alldeles utmärkt.. :) Han heter Rune och är lika gammal som Johan, han är väldigt charmig av sig, han kan till och med få in ett knäckebröd på längden in i munnen och är alltid glad typ.. Känns som en kille för dig faktiskt.. ;) 
Vill du ha hans nummer går det säkert att fixa?!

Semester, ja tack!

Sitter på jobbet nu, var faktiskt inte lika trött som igår när jag vaknade idag faktiskt.. :) Men ser ju inte direkt framemot att spendera ett antal timmar framåt här på jobbet alltså, men jag antar väl att man förhoppningsvis överlever.. :)

Annars har jag väl inte så mycket annat spännande att berätta alltså, har ju inte hänt något spännande direkt om man säget så.. Ska alla fall fixa naglarna hos Åsa imorgon så de blir kul, har ju växt ut så mycket så snart blir dom fina igen.. :)

Igår hände det verkligen inte ett dugg, jag vill ha sommar och semester nu alltså.. :) Skulle ju inte sitta helt fel, jag och Jossan pratade igår om en utlandsresa till sommaren, Ja tack säger jag bara! Det skulle vara galet roligt så antar väl att man får börja spara redan nu eller något.. :) haha!
Jossan glöm förresten inte att spana in bilderna idag, det är ett måste! Jag lovar att du kommer skratta.. :)

Nä nu blir de en liten rökpaus och sen måste jag sätta igång med jobbet igen alltså.. :) Kul jul!

Ge mig!



Ge mig honom, han är ju så sjukt fin alltså.. :)
Mumma honom! ♥


Hade nyss en catch up med Jossan om gårdagen.. :) Vi är sjuka ju! Men kom ju på en del saker som vi snackade om men de är nog lika bra att vi håller det för oss själva eller vad tror du?! Haha! Måste ju faktiskt tänka på att det kanske finns personer som lär ta lite upp kanske!
Haha men men ingen som sagt att vi är normala men det bjuder vi på!
Måste ju tillägga att Jossans skrik när hon kom in i Malmö och inte visste vart man skulle köra inte var att leka med.. :)


Alkohol, skål!

Vet inte vad man ska säga egentligen?!

Kvällen började hemma hos mig med Jenna, Tina, Sara, Luisa, Micke och Magnus..
Det var trevligt och ja alkoholen flödade kan man väl säga.. Vet inte vad de är men när man hänger med som är det som att de inte finns några gränser för hur mycket man kan dricka egentligen.. :)
Men de var en trevlig kväll, jag och Micke har ju även kommit på denna billjanta idén om att vi ska öppna en krog med det underbart fina namnet Captain K.. :) Mer än så säger jag inte.. :)

Slutade med att vi hamna på G3 och ja jag hade ju lovat mig själv att jag inte skulle dricka några shots ute på krogen men av någon konstig anledning lyckades jag bli bjuden på 3 shots och tror ni att jag tacka nej?!
Naturligtvis så tackade jag JA!
Det är ju något jag ångrar kan man ju säga för mådde ju inte så prima efter det!
Hamnade alla fall på Mc Donalds med Luisa innan hon körde hem mig.. :)

Sen som vanligt prata jag med Jossan när jag kom hem.. :) Alltid lika kul och man kan väl lugnt säga att vårt samtal spårade ut som vanligt.. :) Haha vi sa sjukt många roliga saker och jag vet att jag sa flera gånger att jag var tvungen att komma ihåg det för att skriva det på bloggen men jag minns faktiskt knappt något.. :)

Vi kom alla fall överrens om att killar ska man inte tycka om utan dom ska man bara utnyttja.. :) Sen också att vi inte skulle offra allt för en kille haha!
Sen när jag gick in i bordet och sa att jag hade glömt att tända trodde jag nästan lite att Jossan skulle dö.. :) Haha vi är sjuka så enkelt är det.. :)


Törstig?!

Slapp alla fall gå upp tidigt idag för Micke vart så full så vi strunta i att åka.. :) Förstod nästan de när han ringde i natt för han lät ju allt annat än nykter alla fall.. :)
Men jag bangar ju inte på att jag fick sova lite mer så de gjorde inte så mkt direkt.. :)

Om ett tag ska jag gå och äta med Luisa lite, svar ja jag är jämt för lat för att laga egen mat typ... Alla fall dom typ senaste dagarna eller veckorna.. :)

Oväntat nog så blir det party sen ikväll, eller ja som sagt jag är ju inte förvånad.. :) Vet ju hur jag själv är och har hört att jag skulle bli skit full ikväll men jag bangar nog på det.. :) Orkar inte må sådär äckligt dåligt imorgon, de är bara så sjukt drygt.. :) Men vi får väl se, när vi festar ihop brukar de ju alltid bara sluta på ett sätt så jag ska väl aldrig säga aldrig.. :) Börjar redan bli lite törstig ;)



Törstig eller?! Förmodligen är svaret JA!


Vad gör jag uppe nu?!

Ja det är ju frågan alltså, men men det är som vanligt då.. :) Har suttit och pratat i telefon med Luisa ett bra tag nu men det är som vanligt då.. Det är ju rätt typiskt oss alltså.. :)

Kvällen spenderades i soffan hemma hos Micke och Magnus som vanligt.. :) Kan ju dock tilläggas att Magnus var för lat för att köpa flyttkartonger så jag fick helt enkelt låna bilen och köra och köpa flyttkartonger och mat till latisarna... :) Kan ju tala om att det var ett helt projekt att få ut 15 flyttkartonger till bilen med en ond fot alltså men det gick.. :)

Pratade lite med Jossan också nyss, hon är ju bara för rolig alltså.. :) Men kanske som hon säger, vågar hon så vågar jag! Haha men vad var de vi sa, om 2 eller 10 år kanske?!
Äh vi får se hur det blir men ja det lär ju visa sig.. En sak som är säker är ju att jag och Jossan är rätt lika när det gäller vissa saker.. :)

Nä nu ska jag ta mig till sängen och sova om jag ska orka gå upp tidigt imorgon.. Eller ja för de flesta så kanske inte 10 är tidigt men för mig är det de, har ju hört ett rykte om att jag kommer bli väckt vid den tiden imorgon.. :) Har ju lovat Micke att följa med honom och kolla på sofa och lite andra möbler imorgon.. :)
Sen taggar vi för utgång, är redan sugen på alkohol faktiskt trots att det blev ett par glas vin ikväll.. :)

Godnatt snäckor!

I want your revenge

Så vart det fredag idag.. Skönt för det innebär ju att det är helg nu alla fall och det är ju aldrig fel liksom.. :) Ikväll hörde jag ett rykte om att vi skulle hem till Micke och dom och kolla på idol och sånt men egentligen så tror jag att dom bara försöker lura oss för att dom vill ha hjälp att packa ner saker eftersom dom snart flyttar.. :) Men vi får väl se hur det blir.. :)

Ikväll kommer alla fall Luisa tillbaka så imorgon blir det utgång med Jenna, Luisa och Tina.. :) Ska bli mycket trevligt tycker jag.. :) Men en sak är ju säker, jag ska inte köpa en massa shots för de slutar aldrig bra när man gör det.. Men man ska aldrig säga aldrg har jag lärt mig!

Om ni inte lyssnat på denna låten så gör det! Den är så sjukt bra ♥


Snart är det helg!

Har ju fixat min blogg lite, snacka om att jag inte är något datasnille alltså!
Men det här får duga så länge, orkar inte för jag fattar verkligen inte någonting... :)

Vad har jag gjort för nytta idag kan man ju fråga sig?! Hmm jag har städat så det får jag väl vara nöjd över alla fall, det är ju liksom inte varje dag det händer.. Jag har opererat i min fot också för råka få lite glas i foten på morgonen.. :) Kan ju tilläggas att jag går som om jag vore helt efterbliven.. Helt sne typ för har ont i ena foten ju.. :)

Vad har jag gjort mer egentligen?
Jo jag har kollat på kläder till Johan, mår ju psykiskt dåligt av att göra det för det gör bara så att jag vill
shoppa ännu mer och har faktiskt shoppat tillräckligt för ett tag alla fall.. Eller ja alla fall tills lönen kommer.. :) Sen har jag och Jenna vart och köpte lite mat från Eastern och kollat på Mammas pojkar och Paradise Hotel, typsikt mig att gilla sånna program men dom är ju bra liksom!

Snart är det helg och alla vet väl vad det innebär.. :)
Imorgon blir det säkert idol och sådär som vanligt och på lördag satsar vi på utgång.. Denna gången ska det dock inte bli en sån karatefylla med alla misstag som förra helgen, det blir inget av med det!

Har även fått reda på en bra nyhet idag, haha ja jag vet inte vad man ska säga men för mig innebar det något positivt alla fall.. Men jag vet att alla inte tycker det så jag väljer att behålla det här för mig själv.. :) 


Idag är jag glad!

Vet inte vad det är med mig idag men är bara glad och på bra humör, kanske rätt ovanligt för att vara mig när klockan är halv 11 och jag sitter på jobbet! Men det är postivit alla fall och jag har vart såhär glad ändå sen igår faktiskt.. Trots att jag somnade på tok försent för mitt eget bästa men så går det när man har trevligt.. :)

Kvällen spenderades alla fall i soffan hemma hos Micke och Magnus, vi skulle se på film som vanligt.. Enda problemet är ju att vi aldrig kan komma överrens om en film som vi vill kolla på men till slut så blev det alla fall Kallt Byte.. :) En norsk skräckfilm, och ja ni vet ju vad jag tycker om skräck.. Men trots det klarade jag se hela filmen men hjälp av en filt jag kunde gömma mig bakom när de blev äckligt och ett antal gälla skrik.. :)
Som Micke sa, han blev mer rädd av skriken än av filmen, haha de är inte positivt.. :)

Idag vet jag inte vad som händer riktigt ska ju som sagt jobba ett antal timmar till.. :) Sen får vi se, men kanske blir så att jag och Jenna åker på några äventyr idag med som vi brukar göra.. :) Men vi får se, ska ju alla fall se på Paradise Hotel sen ikväll.. :) Sjukt bra! Var faktiskt värsta besviken igår när jag upptäckte att de inte var men får hoppas på ett dubbelt så bra avsnitt idag istället då.. :)


Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see you halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over you face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away



Bad romance..

You know that I want you
And you know that I need you
I want a bad, bad romance

I want your loving
I want your revenge
You and me could write a bad romance (Ohh)
I want your loving
All your lovers revenge
You and me could write a bad romance


Make Up Store

Igår blev de tacosbuffé på ett ställe här i stan.. :)
Det var sjukt en blev de en runda på stan innan vi drog
hem till mig.. :)

Sen var det bara att fixa mig för att dra ner till Plaza
för Make Up Store´s modevisning.. :)
Sjukt segt att vänta så jävla länge på att det där skulle börja..
Jag menar de hade ju vart bättre att vara hemma och
supa istället.. :)
Men kan ju erkänna att jag vart rätt full när vi
gick ner till G3 igen.. :)
Och att jag och Luisa köpte massa Sambucca gör ju inte saken bättre
alltså.. :)
Sen hände de en jävla massa andra saker men dom är inte värda att ta upp här
alltså.. :)
Men som sagt en sjukt störd kväll alltså..
Men det var kul som vanligt ändå.. :)

Idag blir det lugnt, är sjukt bakis idag så
kommer ju inte orka göra något alla fall...
Lite ångest när man tänker på att man ska jobba imorgon!
Fy fan jag vill inte...

Shopping

Stannade faktiskt helt sjukt oväntat länge på jobbet.. :)
Sen blev dt dags för lite shopping igen.. :)
Blev alla fall en paljettjacka och en klänning typ.. :)
Så nu har jag förhoppningsvis inte lika mycket paljettfeber som innan.. :)
Sen köpte jag några armband som jag kollat på
typ sådär 25 gånger så kände att det var dags!

Nu ikväll har det alla fall blivit en lugn kväll
blev lite idoltittande och sådär som vanligt.. :)
Sen var det ju tänkt att Luisa skulle komma hit vid halv 12
så ringde till henne men hennes mobil vad helt död..
Så tänkte att hon åkte hem istället och sådär..
Men så vid kvart i 1 så ringer det på dörren och där är Luisa.. :)
Så har jag hunnit snacka en hel del på Jossan också,
fan värsta djurskötaren hon har blivit.. :)
Haha så sjukt kul.. :)

Nu ska jag fortsätta tv tittandet med Luisa innan vi ska sova.. :)
Godnatt!

Fredag den 13e

Undrar hur mycket oflyt jag kommer ha idag då...
Menar har jag ju en rätt bra förmåga att lyckas me klantiga
saker i vanliga fall så.. :)

Kan ju säga attt jag verkligen hade telefonmaraton igår alltså..
Pratade först med Charlotta ett bra tag, sen ringde Emelie och sen Luisa
och till sist pratar jag med Johan lite.. :)
Haha en sak är ju säker och det är ju att han är sämst på
bowling! Han skulle ju ha bowlat med mig och Jenna, vi skulle ju lätt
vinna över honom! Att banan skulle vara sned vad är de för bortförklaringar liksom.. :)
Är man dålig så är man ju.. :)

Sitter på jobbet nu som vanligt, har bara massa dryga ärenden att fixa
men det går bra ändå.. :)
Är ju trots allt fredag ju så det är ju kanon det!:)
Idag väntar en runda på stan efter jobbet som vanligt.. :)
Jag menar vad ska man annars göra liksom.. :)


Paljettfeber

Alltså tror nog att jag har fått lite paljettfeber alltså... :)
Var ju en sväng på stan och jag skojar inte, det enda jag kollade på
var ungefär alla plagg som hade paljetter.. :)
Klänningar, kjolar, leggings, jackor allt möjligt men köpte faktsikt inget..:)
Har ju faktiskt ett par paljettleggings redan!

Jobbet idag gick bra fast fick så sjukt dryga ärenden så jag lovar
att varenda hjärncell jobbade.. :)
Till slut så kändes det som att hjärnan blödde.. :)
Haha men imorgon är det ju fredag alla fall så det är skönt..
Lär ju kanske bli en runda på stan och sen
på kvällen blir det idol och kanske lite vin och så också.. :)
Men vi får väl ta och invänta lördagen för då blir det en riktig utekväll.. :)

Har just kollat på Mammas pojkar, alltså de programmet.. :)
Men trots allt så gillar jag det!
Sånna program är ju bra men ser ju alla fall framemot söndag för
då börjar ju Paradise Hotel och det är ju ett måste.. :)
Ja jag vet är en tv nörd.. :)

Myskväll

Har nyss kommit hem från en trevlig kväll hos Tina.. :)
Sjukt mysig lägenhet alltså.. :)
Så kollade vi på tv och sen bjöd hon på kladdkaka.. :)
Mumma!
Så efter att ha spanat in Tinas garderod började klia lite i fingrarna
så imorgon kommer jag nog bli tvungen att gå en
sväng på stan och se om jag hittar något fint till helgen... :)
Ska ju på Make Up Store på Plaza på lördag så måste ju hitta något snyggt.. :)
Den blir de ju såklart utgång och så också ju!

Resten av kvällen blir lugn nu, kollar lite på tv och sen
ska jag väl prata lite med Johan har jag hört eftersom
han ska åka iväg sen.. :)
Haha vet ju att jag kommer vilja skjuta mig själv imorgon när jag vaknar
men det är bara att kämpa.. :)

Godnatt!

Kladdkaka

Nu är man tillbaka på jobbet då!
Sjukt dryg dag idag känns det som alla fall, 1 timme kommer kännas som minst 4!
Men det ska nog gå bra det med, snart är det ju helg alla fall så det
är ju himla skönt!

Igår vart det en slapp dag, jobbade faktiskt över till klockan 6
och sen körde vi Emelie till akuten och sen
åkte vi till Lillänge och inhandlade oss en bag in box och lite mat.. :)
Städade min lägenhet lite också, eller ja diskade
alla fall för det var ju inte alldeles för gulligt där inne efter helgen.. :)

Ikväll ska vi hem till Tina och äta kladdkaka, ska bli sjukt gott de.. :)
Nä, men det ska bli himla trevligt faktiskt.. :)
Annars blir det lugnt idag men de är skönt det också.. :)

Nu ska jag fortsätta jobba igen.. :)


Tröttast!

Japp idag var jag nog tröttast när klockan ringde..
Trodde seriöst att jag skulle avlida eller något så somnade om igen.. :)
Skönt var det alla fall.. :)

Igår vart det jobba och sen följde jag med Åsa hem för
lite nagelfix.. :) Hon är sjukt bra så den här gången blev det
typ svarta tippar med slitter i.. :) Jättefina!
Sen mötte jag upp Emelie och gick ner till Sibylla och hälsa på
Lotta och åt lite mat.. :)
Hann faktiskt prata i telefon med Jossan också,
hon är ju för skön.. :) Värsta djurskötaren har hon blivit!
Sen va jag nog lite trött för spårade ur totalt när jag pratade med Johan sen,
haha var helt knäpp men de var ju inget nytt.. :)

Nu sitter jag på jobbet som vanligt då.. Har faktiskt gått rätt snabbt ändå.. :)
Längtar ju inte tills klockan 1 för då ska jag ha möte med
chefen om hur jag sköter mitt jobb!
Ojoj, undrar hur de kommer att sluta.. :)
Bra får jag hoppas på i alla fall ju.. :)

Nu ska jag fortsätta att jobba lite.. :)

Vad fan ska man säga?

Jaa vad fan ska man säga om igår alltså?!
Karatefylla, kaos, spya, fyllesamtal är väl bara få ord som sammanfattar kvällen..

Först på dagen var jag och käkade sushi med brudarna.
Sen var det bara hem och städa
och kolla på fotbollen, jag ljuger ju inte när jag säger
att jag var sjukt nervös!
Men såklart så vann ju AIK ändå så.. :)

Senare på kvällen kom Kerstin och Emelie hit..
Sen vart de bara fler och fler när
Jenna, Luisa, Micke, Magnus och en tjej som hette Annika också kom hit.. :)
Hon sa att hon spelade in porr och att hon var tillsammans
med en i AIK.. :)
Med tanke på vad hon pratade om skulle jag ju inte vara förvånad
om hon spelar in porr.. :) Haha!
Men alla fall bag in boxen tömdes sjukt snabbt och ja ni kan ju gissa?
Karatefylla alltså.. :)
Sen in på G3 odh härja som fan som vanligt!
Skämde ut mig som vanligt men jag blir inte ens förvånad längre.. ?
Jag är van!

Sen följde Luisa med mig hem och sen kom Micke
och till slut Jenna!
Jenna var ju om möjligt ännu mer full än mig så vi började härja som fan alltså
ändra fram till klockan halv 6 typ.. :)
Ett under att Micke ens kunde somna med tanke på hur högljudda vi var!

Nu ska vi hem till killarna och kolla på
Paranormal Activity och jag skojar inte jag kommer ju dö!
Sen blire Gossip Girl och Ensam mamma söker.. :)


Party

Igår vart det lugnt jag och Jenna satt hemma hos mig och
kolla på idol.. :)
Faktiskt verkligen inte okej att Rabih åkte ut, då kunde fan hellre
Mariette eller Eddie ha gjort det för hatar verkligen dom!
Dom är fan sämst.. :)
Dock är ju Erik sjukt grym alltså.. :)

Idag vart det egentligen tänkt att jag skulle hjälpa Luisa att byta däck
på hennes bil.. :) Men sen skulle hennes pappa göra det istället
och om jag ska vara ärlig kan jag ju erkänna att jag
inte är speciellt ledsen för det! Haha!
Är ju kanske inte så händig, speciellt inte med nagelförlägning.. :)
Så istället blir de en sväng till Systembolaget och
sen ska jag hmta mina paljettleggings... :)

Så ikväll blir det party, sen ska jag och Luisa ha en sleepover.. ;)
Kan ju dock hoppas att vi kanske stänger dörren den här
gången och inte sover med den öppen... :)
Men planerna lär ju alla fall vara att vi ska vara minst lika full som
vi var när vi träffades på krogen för typ 2 veckor sen.. :)

Snö

Jag ljuger inte när jag säger att det har snöat här hela dagen.. :)
Nu kan vi ju förvänta oss typ 5 månader med snö..
Så mycket gillar jag inte snön men antar att jag bor på fel ställe.. :)

Idag var nog jordens segaste dag på jobbet, kändes verkligen som om tiden stod stilla..
Det blev en del gjort alla fall så det var ju tur det.. :)
Typ hälften av alla som jobbar på min enhet är sjuka nu..
Fick även höra av min chef att en tjej tror att hon har fått svininfluensan..
Haha jag som sa till Johan bara för någon dag sen att man inte hört talas om någon
som fått det ännu.. Skulle nog inte sagt det ändå.. :)

Men men är glad ändå, snart är det helg ju och det ska bli skönt.. :)
Dock är inte det enda anledningen till att jag är glad nu:)
Imorgon blir det lugnt alla fall men på lördag är det party like always.. :)
Fast först ska jag nog faktiskt kolla på Svenska Cupen när
AIK möter IFK Göteborg igen.. :)
Ja, jag vet.. Säg inget! Jag är en fotbollsnörd.. :)

Nä nu ska jag ta och fixa lite innan det blir sängen.. :)
Godnatt sweethearts! <3

That's life..

Vad hände med mitt humör egentligen?
Senast igår skrev jag att jag var sjukt glad ju, antar att det svänger..

Idag har ju inte hänt allt för mycket, var för lat för att laga
mat igen som vanligt.. Så blev thaimat alla fall, men det var värt det
i alla fall för de var riktigt gott!
Okej, det slår ju inte Koh Thai men ändå!
Sen bestämde vi oss för att åka och möta upp pojkarna som skulle vara
duktiga och träna..
Jag skulle ju ljuga om jag säger att jag tränade, de enda
jag gjorde var att lyfta ett par hantlar några gånger men annars var jag lat.. :)
Är ju för övrigt sjukt klen, jag skojar inte alltså!
Micke lär ju ha fått sig ett gott skratt i alla fall, men det bjuder jag på!

Sen jag kom hem har jag bara kollat på tv, jag säger bara ögongodis!
Han den nya i Desperate Housewives är ju bara för sööt. Mumma!
Mina planer var ju också att laga mat tills
imorgon men orkade jag det? Svaret på det är nej!
Saknar lite Aditro tiden för både jag och Jossan var lika dålig på att
ta med oss mat så de blev ofta lunch ute.. :)
Inte helt fel ändå.. =)

Är ju inte direkt så trött nu så ska fortsätta kolla på tv lite
och fixa.. :)
Godnatt!

Cause when thew sky's the darkest
You can see the stars
And when you fall the hardest
You find how strong you are


You're the inspiration

Vet inte vad det är med mig men är bara på så
bra humör, jag är sjukt glad helt enkelt!
Fråga mig inte, det är måndag och massa dagar tills det är helg..
Men de är ju positivt alla fall. :)

Det blev alla fall inget jobb för mig idag,
hade sjukt ont i huvudet hela natten så somnade inte förrän
halv 6 eller något... så slutade med att jag stannade hemma idag,
men imorgon är det jobb alla fall.. :)

Igår åkte vi till Magnus och Micke för mat och Ensam mamma söker.. =)
Det blev ingen pizza utan varma mackor men det var gott
det också.. :)
Sen blev det Djävulen bär Prada också.. :)
Kan ju tala om att jag är sjukt avundsjuk på Mickes lägenhet som
han lagt bud på, den är så sjukt fin alltså.. :)
Så om han får den borde han och jag byta längehet,
eller ja han ska åtminstone ge oss en nyckel så vi kan hänga
där och spela x-box när vi vill.. ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen prata i telefon och sist men inte minst sova.. :)
Godnatt!

Ensam mamma söker...

Igår vart det lite party, började hemma hos en tjej som
hette Erika.. :)
De var riktigt trevligt, de fanns en så sjukt söt lite unge där.. :)
Sen gick vi alla fall till G3 som vanligt de va
sjukt myckt folk där alla fall...
Men de var riktigt trevligt, eller ja bortsett från att jag skulle hämta ut
min och Mickes jacka och då visar det sig att dom gjort något
fel så jag får bara ut min jacka.. :)
Så vi får vänta till sist men som tur väl fanns den där alla fall.. :)

Idag har det vart riktigt lugnt, har bara kollat på tv hela
dagen... :) Johan köpte AIK matchen till mig så jag skulle kunna se
den på datorn.. :) Han tyckte väl de var bra, men ska jag vara ärlig så är
jag inte så ledsen för de för de var en grym match.. :)
AIK är fan sjukt grymma:)

Sen ikväll ska vi till Micke och dom, pojkarna ska bjuda oss
på hemgjrod pizza och det tackar man ju inte nej
till direkt.. :)
Sen är det ju ensam mamma söker också och de
är ju ett måste en söndagskväll.. :)

RSS 2.0