Måndag!

Då var en ny arbetsvecka igång nu då alltså! Men men bara 4 dagar kvar till helg nu! Kul att min nedräkning redan har börjat och första dagen är inte ens över ännu.


Igår vart jag och träna body pump, de är riktigt kul faktiskt! Jag kan ärligt säga att jag inte har någon träningsvärk idag, sjukt ändå med tanke på att jag knappt kunde röra mig sist vi hade tränat det förra veckan! Men men, de är skönt alla fall!


Senare på kvällen kolla vi på skräckfilm och ja vad ska man säga, jag hatar typ skräckfilmer över allt annat! Vi kollade på Fredag den 13:e, eller ja jag satt mest och gömde mig bakom mitt täcke när det blev äckligt! Men de var väl helt okej ändå :) Sen gick vi till Hemköp för att köpa lite mat och sådär, kul att vi stöter på den vakt som vi härjat med dagen innan på Marité. Kan ju säga så mycket som att jag försökte göra mig osynlig men de lyckades inte med tanke på att han frågade oss om vi hade nyktrat till ännu. Så JA, jag lyckades väl göra bort mig med andra ord!


Nu ska jag återgå till jobbet alla fall och va duktig dom sista timmarna innan vi slutar!


I gotta feeling, tonight is gonna be a good night!

Kan väl erkänna att jag suger på att uppdatera min blogg alltså! Men nu är det väl dags igen då för det lär ju dröja tills nästa gång liksom!


Hmm jo vad har hänt sen senast då? Jo jag har vart i Magaluf och härjat med Jenna en hel vecka, sen kan vi ju inte glömma alla härlig människor vi träffade där nere! Speciellt Lillie och Carro, det var två riktigt coola brudar som vi hängde med där nere! Sen har vi ju Danny och Chokladpralinen, norksarna och massa fler.. =) Favoritstället blev ju Grabbarna Grus, sjukt vilken snygg DJ som spelar där och alla bartenders!


Men men efter en vecka var det roliga över och då vart de dags för jobb igen, sjukt opepp till och med nästan mer opeppad än innan semestern var vi tillbaka igen. Men efter lite uppmuntrande ord från en viss person så insåg jag plötsligt att det verkligen är 43 år tills jag ska gå i pension! Herre gud, jag har knappt levt hälften så länge!


Helgen har vart trevlig och bjudit på två utgångar, båda kvällarna på Marité. Ska jag vara ärlig så var nog gårdagen en av de roligaste på väldigt länge. Ja bortsett från Magaluf då men de är inte mycket som kan slå det. Den börja DJ:n spela Fire burning och jag skojar inte, jag och Jenna lär har vart de som blev mest på G då. Det var verkligen Magaluf feeling där alltså!


En annan nyhet är ju kanske att jag har skaffat mig ett gymkort, ja jag vet de är helt otroligt men dock sant! Så nu jävlar blir det träning alltså, ska faktiskt på body pump nu om någon timme!


Japp, de här var väl allt så nästa uppdatering kommer väl om en månad eller något, håll ut!


Yran!

Jahapp då var det söndag igen då! Ångest inför imorgon? Svar ja! Men får ju se det positiva, jobbar ju bara 4 dagar den här veckan!

I onsdags fyllde jag ju som sagt 22 år och då kom brudarna från Växjö upp för ett par alkoholfyllda dagar här uppe! Men sammanfattningsvis kan man ju säga att vi har sovit bort det mesta av dagarna då vi en dag sov ända fram till klockan 5 om man bortser från 1 timme då vi var uppe och åt frukost.

Kvällen igår var väldigt trevlig om man bortser från en massa skit som hände, men ah annars var det kul! Slutade ju med ett antal tomma flaskor! Tror nog att de flesta av oss fick en riktig karatefylla. Det märktes speciellt på Jossan när hon kom hem, man kan säga att hon gick från att vara trött till hur peppad som helst på mindre än 3 minuter! Men gud vad vi härjade här inne, hängde ut genom fönstrerna och gapade på folk utanför, spelade sjukt mycket musik och annat! Har hört att vi hördes ända in till en annan lägenhet på våningen ovanför.

Som vi sagt innan, fan vad vi har härjat på nätterna, vi borde ha spelat in oss själva egentligen! Men vi har haft så himla kul, klockrenast var nog ändå inatt när Jossan börjar läsa TV tablån vid halv 5 tiden ungefär.. =)

Imorgon är det jobb igen och Jossan och Charlotta drar hem mot Växjö igen, tråkigt men de dröjer ju bara 5 dagar tills vi ses nästa gång! För på fredag är det jag som åker hem till Växjö ett tag! Eller ja 2 dagar innan jag och Jenna åker till Trelleborg på söndag och på tisdag morgon till Mallis! =) Fan vad jag längtar, sol, bad och party en hel vecka låter ju inte helt fel i mina öron! Härligt, för jag behöver semester =)

RSS 2.0