Vad gör jag vaken nu?!

Jaa det kan man ju undra, men kan ju passa på att uppdatera bloggen lite nu de var ändå någon dag sen i alla fall.. :) Men kan ju berätta vad jag gjort sen sist ändå.. =)

I fredags åkte vi hem till Malin och skulle kolla på Let's dance, så med ett fet pizza och världens helt klart största godispåse satt vi bänkade framför tv, Mattias är ju bara så snygg alltså.. :) Jaa tack, vi hyrde en film också Wallander dödsängeln är jag för mig att den heter! Handlade typ om lesbiska ;) Haha!

Sen i lördags var det ju den efterlängtade utgången så jag, Jossan och Angelica började hemma hos Jossan med lite vin och singstar innan vi gick vidare till Uffe.. Där kan man ju inte säga att det snålades med alkoholen för vet inte hur många shots jag tog så inte konstigt att jag blev kalas, Jossan var ju kanske inte heller den nyktraste personen... ;) På dellan var de skittråkigt så vi gick och käkade pizza istället, kan ju sammanfatta kvällen med karatefylla, shots, mintuu, trodde vi såg Thomas Ravelli och kaos på pizzerian! Men en väldigt trevlig kväll.. :)

Igår var en sjukt dålig dag alltså gjorde verkligen inte allt för mycket förrän på kvällen då jag åkte in till Jossan ett tag för lite bakishäng! Och ja, vi kan ju minst sagt säga att vi var förstörda, men hämtade alla fall mat och kollade på I en annan del av Köping och Johan Falk.. :)

Idag bjöds det på mat i Öjaby, väldigt gott var det.. Sen blev de lite tv tittande innan Paradise Hotell:) Jag är nog världens gladaste för Andreas kom in igen, nu ska han vinna skiten också.. :)

Imorgon ska jag till stan och göra synundersökning, kul att få bekräftat att man typ är helt blind.. ;) Men men de är sånt man får ta, är ju dock lite drygt att inte se saker så bra.. ;) Haha! Sen till veckan blir de klippning hos Malin, kan behöva en riktigt klippning nu faktiskt.. :)



Han ska vinna bestämmer jag.. :)


21 januari

Har precis kommit hem nu, har haft fullt upp hela dagen idag.. :)

Råkade ju som vanligt sova rätt länge och sen åkte jag in till stan och hämtade upp Jossan för en runda på stan. Blev lite shopping eller ja rätte sagt för Jossan, jag shoppa bara lite en rouge och ett nagellack, precis som att jag inte har 1000 stycken redan.. :) Annars så var vi hemma hos Jossan och åt innan vi följde med hennes bror och kolla på lite möbler innan vi åkte hem till Anna som bjöd oss på mat! Det var gött.. :)

Efter så åkte vi hem till bruket så vi hängde lite hos jossans föräldrar lite, vi skulle kolla på tv och min röst föll för Emil i Lönneberga men vi orkade väl kolla sådär 5 minuter innan vi tröttnade.. :) En annan rolig sak var ju att vi skulle elda i öppna spisen men såååå tekniska som vi är så lyckades vi bara elda lite som typ slocknade efter en kvart.. :) Försökte typ 1,5 timme, alltså betyder det att vi måste skaffa oss en händig karl som kan hjälpa oss med sånt.. :)

Imorgon ska vi till Jossan för lite Let's dance mys, kan ju inte missa att kolla på min pojkvän som dansar där... ;) Han är ju sjukt het så och Jossan som sagt, du får vänta tills på söndag för då är det din hunk som är på tv.. ;)

Godnatt om någon timme eller så.. :)

Blä för tåg..

Alltså allvarligt, det kan ju inte finnas något drygare än att åka tåg... Sitter på ett och samma ställe i hur många timmar som helst, dock fanns det ju ögongodis att spana på så.. :)

Men alla fall så var tåget lite försenat som vanligt, de är ju något fel på SJ alltså, hatar fan dom.. :) Men Jossan var alla fall och hämtade mig på stationen, himla snällt tycker jag :) Så åkte vi hem till Malin i Öjaby på lite fika, de var gött.. :) Emelie var också där med hennes tvillingar, så sjukt söta ungar alltså.. :) Man kan verligen inte se skillnad på dom alltså :) Så det blev lite bus där innan vi åkte tillbaka till stan, fick massa kramar och pussar av dom söta små barnen innan vi åkte.. :) Sen så hämta vi mat från Koh Thai och åkte hem till Jossan och kolla på tv lite innan jag åkte hem.. :)

Så första dagen i Växjö har vart kanon, skönt att umgås med lite andra människor också.. :) Vi har ju också konstaterat att mitt hår är jävligt slitet och ojämnt så de får nog bli en klippning nästa vecka alla fal.. :) Skulle ju inte vara fel! Imorgon blir det en sväng till stan med Jossan alla fall, de blir trevligt.. :) 

Paradise Hotel

Har nyss kollat på de två avsnitten av Paradise Hotel som visades på tvn, får jag säga det själv tycker jag inte de är lika kul längre.. Inte nu när inte Catja eller Andreas är med, dom var ju mina favoriter ju.. :) Fast frågan är ju dock vad fan gör han Pontus där!? Han verkar ju lite lätt efterbliven alltså, dom kunde ju valt en "lite"  roligare person än honom.. :)

Idag har jag nästan bara städat och packat och sånt där och som vanligt när jag ska packa så tar jag ju alltid med mig så mycket så det slutade med en nästan full väska.. :) Men vet ju inte hur länge jag ska stanna hemma så likabra att ta med för mycket!

Tåget går vid 6 på morgonen imorgon så taxin är redan bokad alla fall, palla gå dit med väskan när de är snö ute... :) Jag är för lat helt enkelt.. Ska faktiskt inte gå och lägga mig men med tanke på att jag alltid lägger mig så sent lär de ju inte bli för svårt.. :) Ska väl snart ringa och snacka lite skit med Jossan, ska bli härligt att komma hem till Växjö ett tag nu i alla fall!

Växjö på onsdag!

Då var biljetten hem till Växjö bokad och klar så onsdag kommer jag till Småland igen, fan vad kul det ska bli! Bokade faktiskt bara en enkel biljett så sen får vi se när jag åker tillbaka igen.. :) Men på lördag blir det utgång med Jossan i alla fall, efterlängtat!

Just nu pratar jag lite med Jossan, vi planerar lite för hennes bröllop med Joel! Vi har ju kommit fram till att jag och Matte från EMD är bjudna i alla fall och eftersom han är och tränar sina dans skills så han ska ju lära Jossan bröllopsvalsen!:) Men men för att vara allvarlig så måste jag säga att fan vilken hunk Mattias har blivit alltså.. :) Mumma honom!:) Och lite Jossan kille J.W också!

Katastrof kväll!

En sak är ju säker i alla fall, en kombination av 85% Absint och 50% Smirinoff kan sluta med katastrof! Men i alla fall så började vi kvällen hemma hos Jocke och ja vad ska man säga, han kan ha haft en av dom finaste lägenheterna alltså! Skulle ju lätt vilja byta lägenhet med honom alltså.. :)

Men i alla fall så åkt vi bil ner till och stan och hur alla fick plats är ju frågan, vi tryckte ihop oss typ 8 styckeni en bil.. :) Sen in på G3 och ja det slutade väl lite med en katastrof, för efter lite shottande hemma hos Jocke behövde jag faktiskt inte mer dricka! Men jag och Luisa var inte direkt blyg så vi gick direkt till baren och frågadevad som kunde erbjudas gratis... Illa men sant så det slutade med ännu lite nmer dricka.. :) Innan vi ramlade hemåt vid 2 tiden.. :)

Så var ju alla fall helgen över men behöver ju inte oroa mig för någon söndagsångest i alla fall för har ju ändå inget jobb så.. :) Haha! Ska alla fall kolla på andra Johan Falk filmen nu, finns ju en pudding med, Frank Wagner som han heter.. :) Jaa tack! Dock har han ju redan en flickvän som heter Josefine Johansson så kanske får sluta sukta efter honom ändå.. ;) Men har alla fall bestämt att jag ska vara brudtärna på deras bröllop så det så.. :D

Most kind of stories save the best part for last...

Sämst uppdatering jag vet, men har inte så mycket att skriva för har faktiskt inte hänt något speciellt den här veckan.. :) Det enda aktiva jag har gjort är väl att jag har varit på arbetsförmedlingen igen, inget kul!

Kul att jag tycker det är svinkallt att bara lämna lägenheten för att de är så sjukt kallt ute, så får man ett sms av Luisa där hon berättar att hon har badat isvak! Jag förstår knappt hur kvinnan överlevde, jag har slutat som en frusen ispinne.. :) Hade nog knappt överlevt.. :)

Imorgon är det dags att tagga till för då väntar utgång med Luisa och grabbarna, tror att det kan bli en väldigt trevlig kväll.. :) Dom är ju inte rädd för att bjuda på sig själv, jag ska nog vara extra taggad eftersom jag hade en vit helg förra helgen, eller ja bortsett från en cider då men det bestämmer jag att det inte räknas.. :) Men imorgon kör vi all in, har redan hört luisas planer om att spetsa 12% vin med vodka så ja de kan minst sagt bli en spännande kväll.. :)

Första arbetslösa veckan!

Jahapp då har man klarat av den första arbetslösa veckan här uppe nu då.. =) Det har gått fin fint och måste faktiskt säga att det är riktigt skönt.. :)

Var på arbetsförmedlingen och skrev in mig i torsdags, innan jag gick dit såg jag världens lägsta kö framför mig men när jag väl kom hit var det inga där.. :) Skönt, så prata lite med en och sen fick jag gå hem! Det värsta var ju dock att jag fick en lime grön mapp med mig hem och Stephanie var smart nog att inte ta någon väska så de var bara att stoppa den innanför jackan.. :) Hade jag gått med den i handen hade det verkligt lyst arbetslös om mig med tanke på att dom inte hade valt en så himla diskret färg om man säger så.. :)

Igår var jag i Sundsvall med Luisa, Jocke och Anton, en resa som var sjukt rolig och bjöd på en hel del skratt.. :) i gick på Biltema (inte mitt val) och IKEA och lite sådär.. Himla trevligt, fick dock lite klagomål från killarna eftersom brudarna inte shoppade så mycket.. :) Köpte alla fall 2 nya kuddar, kundeju behövas liksom.. :) När vi kom hem så hängde jag med Luisa ett tag.. :)

Pratade med Jossan lite igår också, första gången på ett tag nu, men som sagt Jossan! Nästa Lakers match är det jag som vill se dig sitta i klacken med en flaska vin och en cigg i handen! DO IT.. :)

Hemmafru nästa?

Alltså är faktiskt nästan riktigt stolt över mig själv för så här ren har nog inte min lägenhet varit på sjukt länge så nu jävlar är det fint.. Sen är ju bara frågan hur länge det kommer vara så?! Inte så länge om jag ska vara ärlig faktiskt.. :) Jag vet ju hur jag själv är.. :)

Appropå det så somnade jag halv 8 i morse för råkade prata med Luisa i telefon lite för länge.. :) Kanon, men vad gör det när man är ledig! Nee, just det.. :)


Paradise Hotell!

Har faktiskt varit sjukt aktiv idag med tanke på att jag nog somnade vid klockan 6 på morgonen för va uppe hela natten för att se hockey! Fråga mig inte varför för jag vet att de inte är okej att kolla på hockey, men de var bra alla fall men det söög ju att dom förlorade! Jävligt illa!

Annars har jag köpt mig en vit liten asgullig dator idag, kanske kan sköta den lite bättre än min gamla! Sen åkte vi hem till Luisa och lagade tacos, sjukt gott alla fall.. :) Sen har vi inte gjort så mkt, eller eftersom Luisa är mer teknisk så har hon hjälpt mig att fixa den lite.. :)

Kollade nyss på paradise hotell med, fan vad bra de är egentligen! Gillar det för de är så mycket intriger och annat ju.. :) Fast en sak är ju säker, där fick man ju verkligen bekräftat att killar är svin.. :) Men de var ju inget nytt.. :)



Ekänn att den var sjukt sööt.. ;)


Ingen söndagsångest!

Då var det söndag och för en gångs skull har jag ingen söndagsångest! Kanske kan bero på att jag inte längre jobbar så imorgon blir första arbetslösa dagen.. :) Sjukt men måste säga att det ska bli rätt skönt ändå och förhoppningsvis hinner jag vara arbetslös lite mer än ett par timmar denna gången.. :)

Helgen har varit lugn sedan nyårsafton i alla fall, men de har vart skönt det också! Minns inte ens vad jag gjorde i fredags men är för mig att jag hängde med Luisa hemma hos Anton och snacka lite skit om nyår och sen igår var jag hemma hos Emelie och kolla på fotboll! Sjukt sur var jag när Barca bara spela lika och Zlatte var sämst! Inte okej!

Imorgon ska jag väl försöka ta tag i mitt liv kanske, ska ju till arbetsförmedlingen och skriva in mig där! Kul jul, inte.. :) Men men måste väl för att jag ska få lite pengar alla fall, haha! Sen ska jag få en ny dator, men måste ju åka och köpa den själv men lär ju inte vara så jobbigt i alla fall.. :) Ska köpa en liten dator denna gången för med tanke på hur bra jag är på att förstöra dom är kanske en liten bättre.. :) Eller som pappa sa, att han borde köpa en till mig på blocket för 1000 kronor för att jag ändå tar sönder dom hela tiden! Kanske ligger något i det ändå.. :)


Nyårsafton


Japp vad ska man säga! Kan väl sammanfatta att nyårsafton innehöll det mesta faktiskt...
Som till exempel alkohol, raketer, hockey, ramla ner för trappa, bråk, blod, spyor och mycket mer!
Men kvällen hemma hos Andreas var faktiskt riktigt trevlig och händelserik om man säger så! Ska nog faktiskt erkänna att jag aldrig i hela mitt liv har sett emelie så packad som igår! Helt otroligt! Men men en mycket bra nyårsafton i alla fall!

Idag är en lite mindre bra dag faktiskt! Men fan vad detta året har gått snabbt egentligen.. För ett år sen fick jag och Helena vår nya lägenhet så då vart det flytt på gång och Jossan flyttade upp hit! Jag har bott i Norrland över ett år nu, jag som inte alls tänkte stanna så länge här uppe.. :) Men men vi får väl se hr långvarit det blir nu.. :)

RSS 2.0