Vuxenpoäng...

Jahapp då har man alla fall vart och handlat mat då, var en sväng på stan med men köpte inget.. Tänk vad sparsam jag är?! Eller hur? Räcker ju faktiskt med att jag köpte en tröja igår ju.. :)

Japp då är sista dagen på jobbet imorgon då, har ju inte vart där på hela veckan men ska väl dit och lämna in mitt kort och lite sånt imorgon alla fal.. Är ju så illa tvungen annars behöver jag ju ändå bara åka dit med det senare och palla det liksom.. :) Nej! Så efter imorgon är jag friiii! Johan trodde jag behövde flera dagar på mig att städa min plats, men va fan det är ju bara att slänga skiten och sen dra! Inget mer med det.. :) haha!

Igår skulle jag och brudarna ta en fika på pause tänkte vi men gick det? Nee det var helt över fullt, jag som till och med var sugen på en chailatte alltså.. :) Men det fick bli på tages istället och det dög väl ändå... Sen åkte vi och sladdade med bilen, det var kuuul.. :) Jaja små barn roar sig lätt som de så fint heter!


Vem sa vad nummer 3?!

Hmm ligger inte Nya Zeeland i Australien?!


Jul

Då har nästan hela julhelgen här nere i Småland gått, måste säga att det verkligen har gått helt sjukt fort.. Tråkigt för vill inte åka hem, så fjäskar lite för mina föräldrar för att dom ska boka en ny biljett till mig.. :) Så vi får väl se  vad dom säger.. :)

Igår vart det utgång på Dellan men vi tjejer började hemma hos Jossan så blev lite spel och lite annat skoj innan vi drog igång Singstar, dock hann vi inte sjunga så mycket för sen väntade taxin utanför så åkte vi hem till Daniel.. :) Alltså måste verkligen säga, sjukt fin lägenhet alltså! Där var det jättemycket så det blev lite alkohol och allsång.. :) Senare gick vi till Dellan där det till slut blev sjukt mycket folk, fast jävligt dålig musik! Var ett band som spelade och jag lovar, Malins cowboy dans passade alldeles utmärkt till den för varenda låt lät precis likadant.. :) Men det var en rolig kväll med dom bästa.. :)

Ikväll väntar ännu en utgång förstår dock inte hur jag ska orka för är helt sliten idag.. :) Men det blir återigen hemma hos Jossan och med kanske lite mer Singstar ikväll.. :) Sjukt roligt är det i alla fall! Men ikväll ska Challan vara med och ja de var ju ett tag sen vi festade ihop.. :)

Måste även tillägga att vi träffade Helena ute igår, riktigt roligt för det var ju ett tag sen så vi kan ju hoppas att hon kommer till Jossan ikväll alla fall.. :)

Alltså du är verkligen patetisk, du sjunker bara lägre och lägre i mina ögon hela tiden.. Vart tror du att du ska komma för någonstans med ditt skitsnack? Inte långt i alla fall för det är så uppenbart vad du håller på med.. Du är bara så sjukt patetisk!!!

Växjö imorgon

Kom hem för ett tag sen nu, har vart hemma hos Åsa och fixat mina naglar igen.. :) Är sjukt nöjd nu, hur bra är det inte att dom är lite juliga nu och sen om jag tröttnar på dom så är det bara att ta bort det så är det vanlig fransk.. :) superfina i alla fall!

Har hämtat biljetterna och försökt lämna in min mobil på lagning men gick inget vidare för var så lång väntetid så väntar tills efter nyår :) Så nu återstår det bara att packa och det kan man ju inte direkt påstå att jag är direkt bra på.. :) Brukar jämt bli så att jag tar med alldeles för mkt saker:) ska boka taxi också för tänker ju dock inte gå till stationen vid kvart över 5 på morgonen i 20 minus! Hell no.. :)

Fick alla fall ett väldigt fint julkort idag av Jossan, gulligt.. :) Tänk vad sjukt längesen de var vi träffades nu, flera månader ju.. Inte okej, men det ska vi ta igen nu!

Alltså vissa personer har verkligen ett par skruvar lösa som inte sitter riktigt där dom ska.. Ibland kan jag faktiskt inte förstå mig på folk.. :) Förstår faktiskt inte vad man är rädd för egentligen? Men det är ju bara att inse vissa har ju ingen verklighetsuppfattning! Det är ju en sak som är säker.. :) Inte konstigt att vissa skapar drama med tanke på att dom förstorar upp allting hela tiden och sen inte kan stå för det dom har sagt! Idiotiskt säger jag! dessutom tänk ett steg längre innan du kommer med något påstående!

Nu blir det hollywood fruar och sen packning.. :)

Dramatikens stad

Jag har aldrig sett det som något påfrestande att bo här uppe tidigare, visst har det varit stunder då det har varit mindre kul men det har alltid löst sig på ett eller annat sätt! Men nu vet jag faktiskt inte vad jag ska säga längre, det är verkligen drama på drama på drama hela tiden...

Kan ju börja med att hålla med Jossan, jag har faktiskt aldrig heller bråkat så mycket med kompisar som man har gjort nu sedan man flyttade hit. Det är helt sjukt, visst att man har haft diskusioner förut men aldrig ens i närheten av såhär.. Händer ju liksom titt som tätt!

Det är ju faktiskt inte konstigt att alla nästan har flyttat hem, minns så väl vad vi sa när vi hade bestämt att vi skulle flytta hit.. Alla pratade om hur kul vi skulle ha och visst vi har haft riktigt kul här uppe och gjort många sjuka saker. Men vem trodde att allt det här dramat skulle följa med?!

Fast dock finns det ju ett fåtal peroner man har "lyckats" hålla sig vän med och aldrig har bråkat med, dock har ju dom personerna flyttat nu! Undrar dock hur det kan vara så att det jämt är samma personer som är inblandade hela tiden?! Hur kommer det sig! Finns säkert en del som kommer läsa detta som kommer bli sur eller ta illa upp men det får vara så i så fall!

Är så fruktansvärt irriterad på vissa personer alltså, men inget jag tänker nämna här räcker att jag tagit det med Jossan.. :) Tror jag får flytta hem och bli Jossans inneboende så vi kan dricka vin varje dag och spela yatzy.. Det är ju faktiskt tur att det finns vissa guldkorn och det verkar som att de flesta börjar på J alla fall... ;) haha!
Längtar alla fall galet mycket tills på onsdag eftermiddag och resten av dagarna fram tills söndag då i alla fall.. Tror faktiskt vi kommer få riktigt kul.. :)

100 minus typ!

Jag är faktiskt lite imponerad av mig själv om jag ska vara riktigt ärlig, var faktiskt på jobbet vid 10 över 8 idag typ och då ska det även tilläggas att jag gick till jobbet! Fast måste faktiskt säga att det var sjukligt kallt att gå hit idag, typ 15 minus eller något, inte okej! Är verkligen inte motiverad till att göra något vettigt idag, hade bara velat vara hemma idag.. :)

Kommer väl få reda på om jag får förlängt idag också men varför kan han inte bara komma och säga hur det blir nu?! Orka vänta på det liksom, han sitter ju typ 10 meter ifrån mig men orka gå och tjata på honom liksom, han sa ju innan att ha skulle prata med några så då antar jag att han kommer att göra det också! Men jag går snart fram till honom och frågar för jag vill veta nu!!!

Ser inte framemot kvällen för vet att jag har skitmycket att städa och det är ju faktiskt jävligt drygt... Nej jaag är inte bitter alls! Bara det att jag ibland önskar att jag hade en slav som kunde göra det åt mig! Fan vad skönt det skulle vara alltså.


Söndagsångest!

Ändå helt sjukt, var helt nykter igår och drack endast cola och vatten typ men ändå kändes det som att jag hade varit ute och slått klackarna i taket med världens kalasfylla! Kan ju dock bero på att jag inte ätit något sen i torsdags typ.. :)

Var alla fall och fika på Pause innan med Emelie, de och att vara hos Tina är ju trots allt det enda jag har gjort den här veckan så det var faktiskt lite välbehövligt. ..Har också kommit på att jag inte behöver känna mig som en 3 åring längre när vi ska gå och fika som jämt tar milkshake eller något annat! Efter lite övertalande från han som jobbade där så testade jag chailatte och jag måste säga att jag är positivt överraskad! Det var skitgott så jag klagar inte :) Var ju förresten den snygga som jobbade idag så ännu ett plus där alltså! Vet inte vad det var med dom idag egentligen men roliga var dom i alla fall och om ni vill veta så heter härmapa "monkey do like i do" på engelska! Väldigt viktigt för dom antar jag.. :)

Önskar bara att helgen hade varit 5 dagar och så jobbar man 2, de hade ju inte vart helt fel alltså.. :) Men men 2 dagar denna veckan ska jag nog faktiskt kunna stå ut med förhoppningsvis.. Ska väl vara "glad" så länge jag har ett jobb för har nog ändå inte det om 2 veckor.. Antar att jag då blir lika cool som Jossan och Johan som kan vara hemma och glassa om dagarna.. ;)


Saturday

Vem ska ha en vit helg den här helgen?! Jo jag faktiskt, kan ni tänka er!

Idag var första dagen på ett par dagar jag gick utanför längeheten faktiskt, var tvungen att köpa cigg så det var ju liksom ett måste typ :) Annars har jag itne gjort mycket idag kan jag inte påstå om jag ska vara riktigt ärligt..
Men nu ikväll är det dags för mig att hitta på något så ska väl byta om till något snyggare och dra mig ner mot stan och hem till Tina.. Så det blir en lite myskväll men de ska bli trevligt, var ju ett tag sen vi träffades så det ska bli himla trevligt.. :)

Nu är det bara 4 dagar kvar till jag åker till Växjö, dock känns det ju som ett par dagar för mkt men det fungerar.. :) Hade ju helst åkt imorgon men men har man ett jobb att sköta så har man! Men längtar nu :)

Tiger Woods

Tiger vill du ligga? Jag lovar kommer inte säga något till någon, det kan vara en hemlis. Jag kan bevara hemligheter faktiskt. Du kan köpa min tystnad för 100 000 kronor i månaden, inte för mycket begärt väl?!
Kommer inte sälja storyn till en tidning!

Hör av dig!


Less

Med risk för att bara klaga i ett helt blogginlägg nu, stör ni er så sluta läs.. :) Alltså jag är så sjukt less på allt just nu, kan de inte bara hända något roligt snart eller?!

Hur kul är det  på en skala 1-10 att vara sjuk och vara hemma dygnet runt i snart en vecka i sträck? Bara ligga här inne och leka efterbliven och kolla på tv.. Har ju även framkallat ett spelberoende alltså, spelar ju typ de mesta på datorn.. Allt från betapet, yatzy till pictionary.. ska dock inte klaga för vi har faktiskt haft jävligt roligt alltså.. :) Lite tragiskt när man sitter hemma ensam framför datorn och gapskrattar, men har man inget sinne för att rita så är det lätt hänt.. så mycket som jag har garvat då har jag inte gjort på hela veckan.. :) Tur att Johan och Jossan har förgyllt lite av min dag alla fall...

Sen är jag så sjukt trött på vissa saker, blir bara sånt jävla liv om man råkar skriva något här så tror jag skiter i det faktiskt... :) Lika bra det, spara lite på dramat menar jag! Har nog inte tyckt att de ska bli så här skönt att få åka hem på länge nu... Men längtar verkligen tills på onsdag nu eller ja inte till tågresan men när vi kommer fram:) då blir det dinner time med jossan och charlotta, var ju alldeles förlängesen nu måste jag säga.. Minns ni alla gånger vi åt på frösön och dalwhinne när ni också bodde här?! Saknar alla som har flyttat hem, det var mycket roligare då.. :)

Allting fungerar i måttliga mängder eller hur var det man sa?!



Såhär less är jag nu typ...


Skjut mig tack!

Börjar faktiskt bli extremt trött på att vara sjuk nu. Har legat inne en hel vecka utan att göra någonting alls. Dessutom orkar jag inte ens gå till datorn så bloggar från mobilen. Det är vad jag kallar lathet alltså.                                                                                                    Har dessutom fått reda på att det inte alls är säkert att jag får jobba januari ut för tydligen så gällde det bara Vissa. Tycker ju dock att det är ganska dåligt för kan slå vad om att alla som var på mötet förra veckan trodde att det gällde alla. Kunde inte ens ringa och kolla idag för då hade min  chef redan gått hem. Skjut mig, ja tack!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  I övrigt så har faktiskt veckan sugit riktigt mycket, dock är det ju tur att det finns vissa personer som faktiskt förgyller dagarna, men jag skulle ju ljuga om jaGg inte skulLe säga att det finns vissa man stör sig på också men där nämner vi inga namn. Jossan var ju Dock VÄldigt underhållande i onsdags natt när hon hade vart På krogen:)                                                                                                        Kan ju även  tala om  att jag, Jossan, Johan och Anna spelade pictionary igår, vet inte hur många gånger jag satt och skrattade halvt ihjäl mig bara för att det jag ritade var så fruktansvärt fint:) Eller inte! Men vi hade ju i alla fall sjukt roligt. Kul också att jag verkligen har glömt bort vad substantiv, adjektiv och verb är, det är vad jag kallar smart alltså!                                                                                    Kan även tala om att jag typ tänker bojkotta Paradise Hotell från och med nu. Fan vad jag var sur igår när Andreas åkte ut, han var jumin favorit! Jävlar vad jag hatar Rami så skulle jag se honom så skulle jag lätt slå honom alltså!

Skratta?!

På Angelicas begäran bara för att roa henne lite nu såhär lite innan jul kan jag väl berätta om 2 roliga saker Johan berätta att han gjorde när han var yngre.. Skyll inte på mig om ni tycker det är tråkigt, jag har sjuk dålig humor ju.. :) Okej men då kör vi.. ;)

Första saken:
En gång skulle Johan åka sparkcykel ner för en backe och cool som han trodde han var så strunta han i skorna.. Så till slut så blev ju backen ganska brant så då börja det ju gå lite snabbare.. Och som alla vet så när man ska bromsa en sparkcykel så måste man ju trycka med foten på en sak där nere vid hjulet typ.. Sen om man åker så brukar ju den bli ganska varm, så när han då skulle bromsa var den ju skitvarmså då kunde han ju inte bromsa med den.. Så vad tror ni han gör då!? Jo i panik så slänger han sig ner i ett diket med massa nässlor... Jag säger bara en sak, SKÖNT! ;) Haha!

Andra saken:
Om man bor på landet så tycker man ju att sånna lantliga saker är roligt, typ som att fånga sin egen mat och sådär...  Så Johan och någon mer var och fiska och när man ska fiska måste man ju ha tålamod när dryga saker kan inträffa.. Sen efter ett tag så fastna hans drag i något på bottnen så det gick inte att få loss.. Så eftersom dom stod och fiska precis vid kanten så så satte han ena foten på en sten som var lite längre ut i vattnet, så stod han där och försökte dra loss det men det gick ju inte.. Hmm, vad tror ni händer då? :) Jo, naturligtvis så tappar kan balansen och faller åt sidan rakt ner i vattnet med kläderna på sig.. Så då fick han cykla hem med blöta kläder! Observera att han hade fleece tröja på sig också, vädigt viktigt!

Alltså jag skulle nog kunna döda för att få se dom här sakerna.. Riktigt kul.. :)
Och Johan om du läser det här, var jag tvungen att berätta för att det var så roligt, lär du ju ha märkt igår när jag skratta en kvart åt det här... :)

Låt mig bli frisk nu!

Alltså jag orkar fan inte med att vara sjuk mer nu! det räcker serisöt... Har ju vart sjuk sen i söndags och nu har jag fått den värsta förkylningen också.. en men ska väl inte klaga antar jag... :)
Kan ju erkänna att jag höll på att dö inatt eller ja somnade för det första klockan 6 i morse.. :) Inte bra jag vet, men kunde jag sova sen eller? Nee just det ja för Stephanie köpte aldrig något nässpray igår för hon orkade inte så hon tänkte att det skulle räcka.. :) vaknade typ sådär 25 gånger för att jag typ inte kunde andas! Men nu var alla fall Jenna snäll och köte min favvo med methol, de enda som hjälper ju.. :)

Om en vecka vid den här tiden är jag i Växjö igen, fan vad härligt.. :) Inte fel, längtar faktiskt tok mycket nu! Sen blir de utgång i Växjö på juldagen, kommer bli kanon kul.. :) Dock har jag en tågresa framför mig, mindre pepp alltså! Men Jossan hämtar mig på stationen så ska vi till stan och äta på Koh Thai! Mumma :)

Sjuk!

Fast alltså de här gången har jag bara mig själv att skylla! En sak är ju säker, de är inte bra att gå till krogen utan jacka när de är 8 minus grader ute.. Det resulterade i feber och ont i halsen, snälla skona mig! Hatar att ha ont i halsen, de är fan de värsta som finns alltså.. Men får väl se de positiva =) Blir nog snart frisk igen om de inte är ackel halsfluss för då avlider jag långsamt!

Har tillbringat hela dagen i soffan med täcke och kudde bortsett från typ 10 minuter när jag var tvungen att gå och köpa cigg! De är inte ens gott att röka, då måste de vara något fel! Vill dessutom helst också undvika att svälja.. Skjut mig! Men en positiv sak är ju att om jag blir sjuk nu kommer jag ju inte vara det när jag kommer till Växjö igen ju.. =) Skönt för då jävlar blir de party =)

Nu ska jag ligga här och vänta på att Jossan ska ringa så att hon kan få höra lite skvaller och sen är det Paradise =)

Utgång

Efter en helt sjukt seeg dag igår bytte jag om och fixade iordning mig för ännu en utgång den här helgen.. =) Men ångrar ju dock inte att vi gick ut om man säger så.. =) Så det började med lite alkohol hemma hos Jenna innan vi vid 12 tiden gick ner mot G3, smarta som vi var så struntade vi i jacka vilket inte var så smart med tanke på att det var ungefär sådär 8 minus eller något.. =)

Sjukt mycket folk var det alla fall men de hindrade inte oss från att inta dansgolvet, alltså de värsta är nog ändå att det finns folk som luktar så extremt mycket svett! Det är ju lite så att man spyr i sin egen mun alltså.. =) Men alla fall så fanns det en konstig kille som stod och bara klappa händerna hela tiden, så jag och Jenna tyckte ju att han var mupp.. :) Men alla fall han var en norsk skitrolig kille, trodde ju först att han hette Orve och var 23 år.. Men det visade sig att han hette Arve och var 27 istället.. Men klagar ju inte, han var ju jävligt snygg alla fall! Så får nog ta och åka till Norge någon helg med tanke på att det nog finns många snygga killar där, norskar brukar ju vara det.. :)

Idag kommer jag nog inte göra allt för mycket, måste ju dock tvätta och städa lite idag för har ju inga rena kläder typ känns det som... :) Annars blir det en dag i soffan framför tvn.. :) Skönt!  

Julfest!

Kvällen började tidigt med förfest hemma hos Magnus vid 4a tiden, men alla var game så alkoholen flödade innan vi åkte till Folkets Hus för party.. =) Det var faktiskt riktigt trevligt måste jag säga och allvarligt, fan vad det jobbar många på mitt jobb alltså.. =) Hade ju knappt sett hälften av alla som var där liksom.. =) Men men det bjöds på mat och alkohol så alla vart ju nöjda.. =)

Till och med dom gamla kunde släppa lossa så vi hängde lite på dansgolvet med dom lite äldre.. ;) Haha! Nä men det var trevligt, "råka" ju sno med några julgranskulor hem detta året med. =) Det var faktiskt likadana som dom jag snodde förra året med Anton.. ;) Haha! Sen blev det taxi hem! Kul att jag spela yatzy och betapet med Jossan och Johan när jag kom hem.. :) Men vet ni?! Jag vann faktiskt, alltså betyder det att jag måste spela full för att lyckas alltså.. :) Men sen fick jag höra att Johan spela dåligt med flit för att vi skulle känna oss bättre, inte okej!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen igen och sen byta om till något snyggare för ikväll är de party igen då.. :)
Ikväll blir de utgång på G3 antar jag, närmast och bra tycker jag.. :) Så vi får väl se hur den här kvällen slutar.. :)
Bra hoppas jag!

Jag tror jag dööör..

Jag får aldrig en hangup på någon,
det händer inte mig.
Det är inte min stil att bli intresserad av någon bara sådär..
Men nu har det hänt
och jag kan erkänna att det inte är en liten hangup
utan en
riktig fucking jävla hangup.
Jag vet inte vad det är med mig men jag är
helt beroende.
Det här är inte jag...


 Haha det här skrev jag för typ ett år sen, jag döör lite när jag läser det! Sjukt skämmigt ändå :)


Ser ni vem?



Ser ni vem de här är? ;)


Likheter?

Jag har nyss kollat klart på Paradise och fan jag älskar det programmet alltså.. :)
Så jävla skönt att F åkte, hon var ju efterbliven.. :)


Jag kom på en sak innan faktiskt.. Erkänn dom är lite lika?!


Jobba

Fan vad jag är trött på att jobba alltså, helt sinnessjukt ju.. =) Ge mig lite semester för det behöver jag! Sitter alla fall på jobbet nu och är måttligt uttråkad alltså.. =) Men men det får väl duga!

Tog ju svinissprutan igår så satt typ hela kvällen och vänta på att jag skulle börja må skit eller att jag skulle vilja hugga av min arm... Men nee jag fick inga biverkningar alls, bara lite ömt där dom tog sprutan men det överlever jag.. :) Haha som Johan sa ändå, sjukt onödigt att oroa mig så mycket för att jag skulle må så dåligt och sådär.. =)

På fredag har vi julfest, kan nog bli kul då kanske man till och med får se dom gamla damerna släppa loss lite, eller ja Carin som sitter jämte mig är faktiskt sjukt rolig.. =) Förhoppningsvis kommer inte denna julfesten sluta lika illa som den förra året trots att det är på samma ställe.. :) Denna gången ska jag vara där det händer, och inte missa en massa roliga saker.. =)

Nä nu ska jag vänta ut tiden tills jag kan få gå hem.. :)

Nörd? Jag?!

Okej, ska väl erkänna, jag har blivit beroende av betapet.. :) Haha har spelat hela dagen typ, först med Johan och sen Angelica.. :) Blir jämt så sur på Johan för han vinner jämt, men de är inte för att han är bra, de är för att han har tur och fuskar! Bara så att ni vet om det.. :) För mig och Angelica gick de väl lite mindre bra om an säger så liksom! Av någon konstig anledning så tänker vi bara  på snuskord så de kanske har med saken att göra.. :)

Svinis

Jahapp då var det gjort då, jag som inte ens täntke ta vaccinet från första början.. :) Men efter lite tjat så gav jag med mig och tog den alla fall.. :) Är ju dock glad att jag väntade med att ta den alla fall för man har ju hört dom som fått vänta i typ 3 timmar och sånt där.. Var typ ingen kö så det va klart på typ 10 minuter.. :) Kan ju dock erkänna att jag var nervös innan, men hatar ju sprutor, men de gick fina fisken faktiskt! Så nu väntar man väl bara på att armen ska värka och kännas som att den väger typ 30 ton eller något.. :) Den som lever får se!

Måste ju också berätta att jag somnade typ vid 4 inatt och ändå gick jag upp tidigt och åkte så jag var på jobbet vid klockan kvart i 8 typ.. Så går jag till min plats och sätter in kortet i kortläsaren och slår pin-koden och vad händer? Jo giltighetstiden på kortet har gått ut så det fungerar inte.. Så ringer typ min chef som var i Åre och berätta de så han skulle försöka fixa det, så satt typ och stirra på min mobil i en timme tills han ringde och sa att det inte gick att lösa så fick jag gå hem.. :) Känns så onödigt att jag åkte dit, men va fan skönt att vara ledig alla fall.. :)


Tänk om..

Tänk att ligga i en solstol på stranden med en drink i handen.. :)
Jävlar vad gött det skulle vara alltså, men det kan man ju bara drömma om! Speciellt när man bor här upp i norrland så kan man ju istället se fram emot typ 4 månader med snö nu!

Längtar alla fall till Växjö lite nu, men ska ju dit om 2 veckor typ så de är bra.. :) Längtar till juldagen, de komer bli kul:)

Sambucca

Först och främst vill jag påpeka att jag nog faktiskt blev lite full eller i alla fall påverkad när jag korkade upp vinet vid klockan 12 på natten i min ensamhet... Tragiskt, jag vet! :)

Jaaa nu är det ju faktiskt bekräftat, jag tål nog fan inte sambucca alltså... slutar alltid med en riktig jävla cp fylla som spårar ur totalt.. :) Men men det bjuder jag på!

Kvällen började alla fall med att jag "råkade" bli lite sugen på alkohol innan dom andra skulle komma så ringde Jossan lite så fick hon vara sällskap, hon var också lite het på gröten så hon börja med dricka innan.. :) Vi två är fan som värsta radarparet när det gäller alkohol. :)
Sen kom alla fall Luisa, Dina och hennes bror hit och då började alkoholen flöda, så gick vi till G3.. :) Det var faktiskt trevligt, men de brukar de ju vara.. :)

Haha prata nyss med Jossan så kom jag på en gång när vi var på G3 och de var ett band som spelade och sen hade dom sagt att de skulle spela den sista låten.. Och då vart ju Jossan och jag skitglada eftersom vi tyckte att dom sööög! Sen när dom sa att dom skulle spela en gång till började vi gapa och skrika när de var typ helt tyst där inne att dom var så jävla dåliga och att dom INTE skulle spela fler låtar och så börja vi peka fuck you till dom och sånt.. :) haha moget jag vet! Men dom kan ju inte ge oss falska förhoppningar och sen bara skita i det!

Skål!

Nu ska jag erkänna att det faktiskt blev vin igår, och inte så lite heller! Råkade dricka liter mer än halva flaskan och då menar jag "råkade".. :) Men men det var trevligt alla fall, vi är störda.. :)

Så idag har jag vart en sväng på stan med Luisa, var ju tvungen att köpa lite ny alkohol tills ikväll eftersom jag drack upp det mesta igår.. :) haha sjukt illa..:)

Så nu har jag pratat lite med Johan också och ska väl hoppa in i duschen nu, känns verkligen som det är dags för det nu. :) För om en timme kommer Dina och Luisa. :) Ska bli trevligt :)

Skål!


Skandal

Alltså det är fan skandal att Calle gick till final i idol, han är ju verkligen sämst av Tove och Erik! Inte okej.. Det gillas inte.. Men tur ändå att Erik gick till final, han är sjukt grym alltså.. :) Lite pojksöt också! Vinner han inte nästa vecka så dööör jag typ, vinner calle kommer jag aldrig mer att kolla på idol fler gånger alltså.. :) Hans röst är fan inte att leka med.. :)

Idag har vart en sjukt oaktiv dag alla fall.. Har bara spenderat pengar typ, men är jag förvånad? Nej, jag känner mig själv ganska väl ändå.. :) Blev en skjorta, en svart tröja, lila linne, leggings, rosa kofta och en zebra tunika.. :) haha jaa ni kan skratta om ni vill men jag tyckte den var cool alla fall så det så!
Sen har jag pratat med Jossan som vanligt, tror nästan jag får ta och flytta hem snart alltså... :) Så vi kan ha vinkvällar varje kväll eller hur var det vi sa?! Inte mig emot.. Då kanske vi kan skippa att spela betapet alla fall, haha fast iofs vi har ju rätt kul när vi spelar ändå.. :) fast jag är fortfarande sur för att jag inte fick lägga bröst, de hade vart det ultimata.. :) men lovar nästa gång vi spelar så kan du få lägga fisa om du vill.. ;) haha!

Jossan jag lovar att du kommer skratta när du hör det här men tro det eller ej, jag är sugen på vin igen! Och nu menar jag inte så lite heller utan ganska mycket.. :) men det är ju fredag, det är väl okej?! Hmm antingen tar jag mig ett glas nu eller så får jag helt enkelt ta och vänta tills imorgon, men vet inte om jag klara det! Ja, jag vet det är verkligen alkisvarning på hög nivå nu.. :) Men imorgon blir det party med Dina alla fall, ska bli roligt.. :)



Betapet och vin...

Igår så drack jag något glas vin med Jossan faktiskt, de blir ju så när vi inte bor på samma ställe längre.. :) Det gick faktiskt fin fint, vi var till och med ute och rökte.. :) saknar faktiskt jossan, vi kunde alltid komma på så sjuka grejer att göra ju.. Hon var min partner in crime om man säger så.. ;)
Men annat får de blir när jag kommer hem till jul istället, då jävlar kör vi all in alltså.. :)

Haha kan ju också berätta att jag, Jossan och Johan spelade betapet igår också, jag och jossan var grymmast, så är det bara.. :) Vi gjorde ändå inte vårt bästa för vi visste att Johan skulle bli så ledsen om han förlorade mot oss ju.. :) haha kan ju tillägga att Jossan var sjuuuukt grym i början.. ;)

Nu är det helg alla fall så de är ju skönt alla fall.. :) En annan sak som är bra är ju att det nu är mindre än 20 dagar kvar tills jag åker hem till Växjö igen.. :) Längtar!

Vem sa vad nummer 2?!

"De var ju han jag låg med bakom ICA när jag var typ 14 år"


Vem har sagt vad?!

"Just nu hade det varit så jävla bra om bara (hmmm) kunde dra åt helvete
så att jag hade kunnat knulla med vem fan jag vill... "


Snö

Snöade hela dagen igår så nu är det ändå en del snö här uppe, kan ju inte säga att de är positivt för min fot att halka runt där ute i snön.. Ser ju lite invalid ut men det är sånt man får leva med.. :)

Har nyss haft möte och lunch, helt okej ändå fast är ju inte sugen på att jobba nåt mer nu alla fall.. :) Så sjukt segt är det ju! Men men ett par timmar till får man ju försöka stå ut med innan man kan åka hem.. :) Är sjukligt sugen på att shoppa ett par nya skor men de är sånt man får se, skulle ju faktiskt behöva det alla fall.. :)

Igår vart det sjukt lugnt, hade planer på att tvätta och städa men tror ni jag orkade det eller?! Nej, de sluta med att jag låg framför tvn hela kvällen istället.. :) Sen hade jag världens lägsta catch up med Charlotta typ, blir ju så när man inte pratar allt för ofta men vi har ju kommit fram till att vi ska ha de lite oftare nu i fortsättningen.. :)

Nä nu får jag nog faktiskt ta och fortsätta jobba lite om jag ska få något gjort.. :)

RSS 2.0